Praktische info

Welkom bij het gezelligste koor van Hasselt!

Onze repetities vinden elke woensdagavond van stipt 19.00u tot 21.30u plaats op PXL Campus Vildersstraat. (Perfect in te plannen dus!) Ons koor bestaat uit studenten, docenten, personeelsleden en internationale studenten van Hogeschool PXL en UHasselt.

Ons repertoire bestaat uit zowel klassieke als eigentijdse werken. De partituren worden voor jou voorzien. Het is zeker geen must dat je noten kan lezen, hoewel dat natuurlijk handig is. Tijdens elke repetitie wordt alles voldoende ingeoefend.

Ook is het absoluut geen probleem als je op een later moment tijdens het academiejaar instapt, ook dan zijn we blij je te mogen verwelkomen!

Wist je trouwens dat zingen en muzikaliteit direct gelinkt is aan de prestaties van het menselijk brein en het vermogen om dingen te kunnen onthouden?

Kan

iedereen

zingen?

Kort antwoord: Ja!

Lang antwoord: We verwachten absoluut niet dat je een perfecte stem hebt. Je hoeft géén auditie te doen om lid te mogen zijn. We zijn een koor waar iedereen welkom is die graag zingt en bereid is om bij te leren.

En maak je geen zorgen! Wist je dat iedereen kan zingen? Slechts 0,01% van de populatie is toondoof. En het is verder zeer onwaarschijnlijk dat iemand jouw stem kan onderscheiden van de rest van het koor, nietwaar?

Dus: geen reden om te aarzelen. Word lid!

Zit je nog met een aantal andere vragen? Misschien vind je die wel terug onder de veelgestelde vragen.